Translate

пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.

Урок доброти в «Джерелі»


      2 жовтня вихованці  школи-інтернату «Джерело» долучились до проведення «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин),  присвяченого Всесвітньому дню захисту  тварин, який відзначають 4 жовтня. Педагоги  закладу вважають,що одним із суттєвих показників морального здоров’я нації  завжди було ставлення людей до тварин. Тому вчителі Супрун М.В., Жовтяк Г.К., Власова О.В.  Синявіна Ю.А. Шеховцова О.В. прийняли участь у Всеукраїнському  уроці  доброти, з метою виховування гуманного ставлення до тварин .
      Як  же зробити так, щоб на наших вулицях було якнайменше безпритульних песиків та котиків?
    Учні 2 та 3 класу переглядали тематичні мультфільми та обговорювали їх. Учні 5-7 класів розгадували кросворд. Десятикласники, щоб відповідально ставитися до домашнього улюбленця,  підраховували скільки коштує утримання собаки, які речі необхідно придбати для догляду за тваринкою. У 8 та 9 класах був проведен квест «Відповідальний хозяїн». Гадаємо, що школярі будуть доброзичливими та гуманними у ставленні до тварин, і безпритульних собак і котів стане небагато менше.
   Педагоги «Джерела» висловлюють подяку Благодійній організації «Благодійний фонд «Щаслива лапа»(«Happy paw»)   за можливість використання методичного посібника  «Гуманне  та відповідальне ставлення до тварин».  Він допоміг ознайомити школярів із правилами етичного ставлення до тварин, гуманними шляхами розв’язання проблеми безпритульних тварин і чинними правовими нормами, що стосуються тварин; виховувати в  учнів відповідальність, альтруїзму, емпатії та чуйності.









Немає коментарів:

Дописати коментар