Translate

середу, 12 грудня 2018 р.

«ДЖЕРЕЛО» В ГОСТЯХ У «ВІДКРИТОЇ ЛАБОРАТОРІЇ ЕЛЕКТРОНІКИ ЗКР ЗНТУ»


Ми живемо в суспільстві, де технології 
є дуже важливою частиною бізнесу, 
нашого повсякденного життя. 
І всі технології починаються 
з іскор в чиїйсь голові.    
  Натан Мірволд
10 грудня 2018 року учні 9-Б та 9-В класів КЗ ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР выдвыдали Запорізький  коледж  радіоелектроніки ЗНТУ . Супроводжували дітей учителі –  Супрун М.В., Жовтяк Г.К та вихователь  Кузьменко В.В.

Випускники переглянули презентацію «Відкритої  електроніки ЗКР ЗНТУ», яка нещодавно була відкрита у коледжі, завдяки перемозі у конкурсі соціальних ініціатив «Ми – це місто».
 Заступник директора з навчально-виробничої роботи Олексій Станіславович Шевченко презентував дітям лабораторію.  Він розповів про основні напрямки діяльності та наголосив, що усі заняття є абсолютно безкоштовними. Відкрита лабораторія електроніки ЗКР ЗНТУ навчає всіх бажаючих роботі з Arduino – апаратно-програмним комплексом з мовою програмування Wiring, роботі з Mojo v3 – FPGA платформі для розробок та роботі з 3D-принтерами

У програму екскурсії, крім презентації лабораторії, також входили і практичні заняття. Їх провів Артем Олексійович Котенко, провідний інженер навчальної лабораторії. Він показав на практиці основні принципи роботи з АПК.


Школярі отримали можливість власноруч спробувати попрацювати з платами Arduino. Вони робили найпростіше – програмували плати для задання відповідної швидкості мигання світлодіодів. Школярі із натхненням занурилися у світ технологій та залишилися під глибоким враженням.

 Приємним завершенням екскурсії став смачний сюрприз від Арт-їдальні «Легенда» – чаювання зі свіжими булочками. За частуванням школярі і викладачі бурхливо обговорювали екскурсію



Немає коментарів:

Дописати коментар